Va aflati aici : Home Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră Proiecte
Proiecte PDF  | Imprimare |  Email

 

Ministerul Fondurilor Europene lansează în consultare publică iniţiativa „România Start-up”. Această iniţiativă va fi implementată prin lansarea a două cereri de propuneri de proiecte strategice în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resu.

 

 

Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism informeaza cu privire la facilitatile oferite de cele 8 proiecte regionale din cadrul schemei de minimis care se deruleaza in prezent "Locuri de munca pentru TINEri".


 

POSDRU: Un nou Ghid Conditii Specifice lansat spre consultare publica! - Ministerul Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), a anuntat lansarea in consultare- Ministerul Fondurilor Europene asteapta propuneri si sugestii pe marginea acestui document pana la data de 15 octombrie 2014, ora 12.00, la urmatoarea adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

 

o PROIECT LEONARDO DA VINCI - TRANSFER OF INNOVATION

ORIENTARE DIGITALĂ: SOFTWARE DE CONSULTANŢĂ ÎN PLASAREA PE PIAŢA MUNCII ŞI DEZVOLTAREA CARIEREI PROFESIONALE”

Universitatea „Danubius”, în calitate de beneficiar, alături de partenerii săi, Centro Studi Pluriversum srl din ltalia, DEP Institut S.L din Spania, Cascaid Ltd din Marea Britanie, Universita’ Degli Studi Di Camerino din Italia, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă, Bistriţa-Năsăud, Autoritatea Naţională pentru Calificări, Universitatea Româno-Americană din Bucureşti, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, Fundaţia Satean din Brăila, a organizat în perioada 16-18 decembrie, la sediul Universităţii Româno – Americană, Bld. Expoziţiei, nr. 1/b întâlnirea de deschidere a unui nou proiect cu titlulORIENTARE DIGITALĂ: SOFTWARE DE CONSULTANŢĂ ÎN PLASAREA PE PIAŢA MUNCII ŞI DEZVOLTAREA CARIEREI PROFESIONALE” – DIGI-GUIDANCE.

web: www.digi-guidance.ro


o  
POSDRU 86/1.2/S/52422 - INSERT - MANAGEMENTUL CORELĂRII SISTEMULUI DE ÎNVĂŢĂMÂNT CU PIAŢA MUNCII

Adresa web proiect:
http://www.insert-student.ro/

http://adevarul.ro/educatie/universitar/ministerul-educatiei-lansat-platforma-monitorizeaza-absolventi-job-1_51b612b6c7b855ff567a85ab/index.html

http://insert-student.ro/p21-Aparitii+in+presa/11/Caravana+Insert+continua

https://www.facebook.com/pages/Caravana-Insert/110883452450295

50 de universităţi mai aproape de viitor prin proiectul INSERT

Vizită de studiu „Instrumente şi mecanisme ale inserției absolvenţilor pe piața muncii din Austria”

 

ANUNȚ IMPORTANT!

S-au reluat activitățile în cadrul proiectului „Managementul corelării sistemului de învățământ cu piața muncii”. Echipa se mobilizează pentru finalizarea procesului de încărcare a bazelor de date cu promoțiile de absolvenți 2012 și 2013. Rugămintea întregii echipe a proiectului este ca toți absolvenții acestor ani să completeze chestionarul on line de pe platforma informatică a proiectului, pentru generarea primelor rapoarte de inserție a Dumneavoastră pe piața muncii.