Va aflati aici : Home SERVICII Centrul Internaţional de Conferinţe Danubius
PDF  | Imprimare |  Email

Centrul Internațional de Conferinţe „Danubius”

Bine aţi venit la Centrul Internaţional de Conferinţe “Danubius”  (Danubius ICC) în campusul Universităţii Danubius. Spațiu al întâlnirilor de excepție, reuniuni academice, expoziții, conferințe, simpozioane sau alte evenimente, Danubius ICC vă pune la dispoziție întreaga gama de servicii pentru o prestație de nivel internațional şi vă ajută în organizarea oricărui tip de eveniment, oferindu-vă o gamă largă de spaţii care pot fi închiriate.

Succesul unui eveniment constă într-o bună organizare şi o planificare riguroasă a acestuia.

Am creat ceea ce considerăm a fi unul dintre centrele de referinţă din România pentru organizarea de evenimente. Personalul calificat care lucrează în cadrul Danubius ICC are ani buni de experienţă în organizarea unei largi game de conferinţe şi evenimente speciale. În cei 5 ani de funcţionare cu succes, Danubius ICC şi-a câştigat reputaţia de renumit centru internaţional ce oferă o calitate deosebită în organizarea unor întâlniri de excepţie, fie ele întâlniri de afaceri cu caracter local, prezentări comerciale, târguri, expoziţii, cât şi conferinţe internaţionale, simpozioane sau alte reuniuni academice.

Prin echipa sa experimentată care vă stă la dispoziţie pentru o planificare în detaliu a evenimentelor dumneavoastră,  tehnologia ultramodernă de care dispune, designul deosebit şi funcţionalitatea sălilor, Danubius ICC este cu siguranţă locaţia ideală pentru organizarea evenimentului dumneavoastră.

Vă oferim:

• O gamă largă de săli pentru diferite ocazii/evenimente;
• Program flexibil, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână;
• Sălile sunt dotate cu aer condiţionat şi echipament tehnologic modern şi au o capacitate de la 25 până la 300 de locuri;
• Echipament ultramodern, cum ar fi videoproiector, laptopuri, conexiune wifi, ecrane de proiecţie, echipament video pentru filmare etc.;
• Vă stăm la dispoziţie şi pentru servicii conexe, precum: planificare, catering, diseminarea informaţiilor, publicitate, fotografierea şi filmarea video profesionistă a evenimentului organizat, creare website şi găzduirea web a acestuia pe portalul Danubius ICC etc.;
• Parcare gratuită;
• Dorinţa şi capacitatea noastră de a face un succes din evenimentul dumneavoastră.

Dacă doriţi informaţii mai detaliate sau doriţi să vizitaţi Danubius ICC ori să verificaţi calendarul evenimentelor în vederea unei programări, nu ezitaţi să contactaţi Biroul de Evenimente şi Conferințe din cadrul Danubius ICC, prin email ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ), telefon (+4.0372.361.102) sau fax (+4.0372.361.290).
La acest Birou vă stă la dispoziţie doamna Ana-Iuliana Mihai (Coordonator  al Centrului Internaţional de Conferinţe Danubius). 

Vă rugăm să completaţi Formularul de rezervare privind solicitarea dumneavoastră la Danubius ICC. Odată depus/trimis prezentul formular, veți fi contactat de un reprezentant al Danubius ICC pentru a vi se confirma în scris disponibilitatea sălilor.

Biroul este deschis de luni până vineri în intervalul orar 8 a.m. – 4 p.m.

Unele dintre evenimentele organizate de noi le puteţi vizualiza pe platforma Danubius ICC: http://www.conferences.univ-danubius.ro/